Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Zwembad plaatsen Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Zwembad plaatsen Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Zwembad plaatsen in Antwerpen

Wilt u een bouwkundig zwembad laten plaatsen in regio Antwerpen? HOLEMANS GROUP uit Brecht staat voor u klaar! Wij zorgen voor een inbouwzwembad dat naadloos aansluit bij de rest van uw tuin in regio Antwerpen. Ontdek hoe het plaatsen van een bouwkundig zwembad door ons bedrijf in de provincie Antwerpen verloopt.

Zwembaden
Voorbeeld 7

Een zwembad op maat laten plaatsen in Antwerpen

Indien u een inbouwzwembad wilt in regio Antwerpen zorgen wij voor een snelle en nauwkeurige plaatsing. Bij het plaatsen van uw bouwkundig zwembad in Antwerpen, graven wij eerst de put uit en leggen we nadien een betonnen vloerplaat. Nadien worden de muren van uw inbouwzwembad in Antwerpen geplaatst en voorzien we de afwerking. U kiest zowel voor de muren als voor de afwerking van uw inbouwzwembad in Antwerpen zelf het materiaal. Wenst u een duurzame, luxueuze afwerking in glasmozaïek of keramische tegels? Of heeft u liever iets soberder zoals een betonnen afwerking? Welk materiaal u ook kiest, wij behandelen deze altijd met een waterdicht product. Daarnaast bieden we bij het plaatsen van uw bouwkundig zwembad in Antwerpen ook verschillende extra mogelijkheden aan, zoals een watervaleffect, een onder- of overloop of een verwarmingssysteem.

Bekijk onze andere diensten

Naast het plaatsen van een bouwkundig zwembad in Antwerpen, schakelt u ons bedrijf ook in voor allerlei andere diensten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe mazoutinstallatie nodig? Of bent u zoek naar een specialist die het onderhoud van uw sanitaire voorzieningen op zich kan nemen? Wij helpen u graag uit de nood.

Voorbeeld 4
Totaalprojecten

Laat het plaatsen aan ons over

Wilt u een bouwkundig zwembad laten plaatsen in Antwerpen? Of heeft u al een inbouwzwembad en bent u geïnteresseerd in een zwembadrenovatie door ons bedrijf in de provincie Antwerpen? Neem dan vandaag nog contact op met HOLEMANS GROUP in Brecht. Dat kan door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar het nummer +32 0473 27 25 25 of door een e-mail te sturen naar info@holemans-group.be.

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.