Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Sanitair onderhouden Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Sanitair onderhouden Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Sanitair onderhouden in Antwerpen

Uw sanitair laten onderhouden in regio Antwerpen, kan bij ons bedrijf uit Brecht. Als u wilt dat uw sanitaire voorzieningen in huis of uw bedrijfspand naar behoren blijven werken, dan is regelmatig uw sanitair laten onderhouden in Antwerpen essentieel. Installaties als een douche, toilet en bad dragen bij aan het wooncomfort, maar wat als er zich plots een probleem voordoet? U kunt dit vermijden door regelmatig sanitair onderhoud te laten uitvoeren, zodat alles goed blijft werken. Daarvoor heeft u enkel de kennis, kunde en inzichten van een professioneel bedrijf als HOLEMANS GROUP in Brecht nodig.

Sanitair
Badkamer

Wat komt er zoal kijken om uw sanitair te onderhouden in Antwerpen?

Uw sanitair onderhouden in Antwerpen is natuurlijk een overkoepelende term voor verschillende soorten werken. Als professional helpen we u bij het onderhouden van kranen, waterleidingen voor de douche, boiler, bad en meer. Ook het onderhoud van toiletten, waarbij alle onderdelen worden gecontroleerd en getest, behoort tot onze expertise. Kortom: HOLEMANS GROUP in Brecht gaat nauwkeurig op zoek naar eventuele probleempunten in uw sanitaire voorzieningen. Op die manier worden ernstige problemen tijdig aangepakt, voor ze erger kunnen worden. Dat bespaart u op termijn dan weer heel wat geld, kopzorgen en tijd.

Uw sanitair laten onderhouden in Antwerpen

Voor meer informatie over het laten onderhouden van uw sanitair in Antwerpen neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven advies op maat. U bereikt ons door te bellen naar +32 0473 27 25 25 of een e-mail te sturen naar info@holemans-group.be. Naast een sanitairbedrijf zijn we overigens een HVAC-specialist. Zo schakelt u ons ook in voor het plaatsen van een ventilatiesysteem, een condenserende mazoutketel of verwarmingsinstallaties.

Service

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.