Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Verwarmingsinstallaties Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Verwarmingsinstallaties Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Verwarmingsinstallaties in Antwerpen

Zoekt u duurzame en goede verwarmingsinstallaties in Antwerpen of omgeving? HOLEMANS GROUP in Brecht, in Antwerpen, helpt u graag bij de zoektocht naar uw verwarmingsinstallatie en voorziet bovendien het plaatsen. Het is belangrijk dat uw woning of bedrijfspand over voldoende verwarming beschikt om het wonen en werken niet enkel aangenamer, maar ook gezonder te maken. Bij ons vindt u verschillende soorten verwarmingsinstallaties in Antwerpen. Welke dat zijn, vertellen we u graag.

Verwarming
Verwarming

Welke verwarmingsinstallaties in Antwerpen zijn er?

Een verwarmingsinstallatie laten plaatsen in Antwerpen in een woning of pand kan op verschillende manieren. Bij ons bedrijf vindt u dan ook centrale verwarmingssystemen op gas én mazout, die elk hun eigen unieke voordelen en eigenschappen hebben. Daarbij kunt u binnen het aanbod ook vloerverwarming vinden. Daarmee warmt u uw woning nog beter op en is de vloer ook aangenamer om op te wandelen. Deze optie is dan ook perfect als u een optimaal wooncomfort in huis wilt creëren! Tenslotte behoort ook een warmtepomp tot de mogelijkheden. Een dergelijke pomp maakt gebruik van hernieuwbare energie die van de grond, grondwater of de lucht afkomstig is. Zo verwarmt u uw pand op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Welk soort verwarmingsinstallatie u ook wilt laten plaatsen bij u in Antwerpen, u profiteert van uitstekende service en kwaliteit.

Service bij het plaatsen van een verwarmingsinstallatie in Antwerpen

Als u overtuigd bent van de meerwaarde van het laten plaatsen van een goede verwarmingsinstallatie, dan kan de complete service en na-service van HOLEMANS GROUP in Brecht u vast bekoren. U mag rekenen op een deskundige installatie, herstelling en onderhoud bij alle verwarmingsinstallaties bij u in Antwerpen.

Fujitsu
Service

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het plaatsen van een verwarmingsinstallatie bij u in Antwerpen? Of twijfelt u nog tussen enkele verwarmingsinstallaties voor uw woning in Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 0473 27 25 25 of info@holemans-group.be.

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.