Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Sanitair Antwerpen

Zonder goed sanitair bij u in Antwerpen op de Kempen is het haast onmogelijk om van écht woon- en werkcomfort te genieten. Bij sanitaire voorzieningen denken de meeste mensen aan bijkomstigheden in een woning of bedrijf, maar het tegendeel is waar. Lekt uw kraan of is uw badkamer toch eens aan vernieuwing toe? Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen en u wilt zeker zijn dat alles correct geplaatst is? Dan kunt u bij HOLEMANS GROUP in Brecht terecht voor alle kleine herstellingen, nieuwbouw en renovatie tot zelfs een volledige badkamerrenovatie van A tot Z. U wordt altijd op professionele wijze geholpen om deze installaties in topconditie te houden. Daarbij kan een professional u helpen om de beste keuze te maken bij de zoektocht naar sanitaire voorzieningen, van douches tot kranen en nog veel meer.

Totaalaanpak voor al uw sanitair in Antwerpen en de Kempen

Zowel in particuliere woningen als bedrijven kunnen zich altijd problemen voordoen met sanitaire voorzieningen. Denk maar aan een lekkende kraan in de badkamer, doordat deze verouderd is. Misschien is er wel schade aan de waterleidingen in uw bedrijf of wilt u een nieuwe douche of bad laten installeren in huis? Dergelijke vragen vereisen de aanpak, kennis en inzichten van een professional als HOLEMANS GROUP in Brecht. Bij ons kunt u dan ook terecht voor alle zaken in verband met sanitair in de Kempen en Antwerpen. Van kleine herstellingen tot renovatie en zelfs de installatie van een complete badkamer, alles is mogelijk. Daarbij geniet u ook altijd van een complete service en na-service en wordt u geholpen met herstellingen, onderhoud en advies.

Haal het beste uit uw sanitair met professionele hulp

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van uw sanitair in Antwerpen of de Kempen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden, service en voordelen. U bereikt ons via +32 0473 27 25 25 en info@holemans-group.be.

Anderen bekeken ook:

Sanitairbedrijf Antwerpen | Mazoutinstallatie onderhouden Antwerpen | Sanitair herstellen Antwerpen