Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Sanitair Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Sanitair

Sanitair in Antwerpen

Door uw sanitair bij u in Antwerpen of de Kempen door ons te laten plaatsen of onderhouden, geniet u van écht woon- en/of werkcomfort. Lekt uw kraan of is uw badkamer toch eens aan vernieuwing toe? Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen in Antwerpen of de Kempen en wilt u het plaatsen van uw sanitair overlaten een specialist? Dan kunt u bij HOLEMANS GROUP in Brecht terecht. Wij zorgen voor kleine herstellingen, nieuwbouw tot zelfs een volledige badkamerrenovatie van a tot z. Daarbij kan een professional u helpen om de beste keuze te maken bij de zoektocht naar sanitaire voorzieningen, van douches tot kranen en nog veel meer.

 

Totaalaanpak bij het plaatsen van al uw sanitair in Antwerpen en de Kempen

Indien u voor ons ervaren sanitairbedrijf kiest voor het plaatsen van uw sanitair in Antwerpen of de Kempen, krijgt u een totaalservice. HOLEMANS GROUP in Brecht beseft als geen ander dat het kiezen van de juiste sanitaire voorzieningen een belangrijke keuze is. Er komt veel kijken bij het plaatsen van sanitair in Antwerpen en de Kempen. U wilt daarom niet dat u binnen de kortste keren van gedachte verandert en bijvoorbeeld toch liever een andere gootsteen of ander toilet laat installeren. Wij geven graag advies op maat zodat u de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud, maar voor het uitvoeren van volledige renovaties of kleine herstellingen. Daarbij geniet u ook altijd van een complete service en wordt u geholpen met herstellingen, onderhoud en advies.

 

Haal het beste uit uw sanitair met professionele hulp

Wilt u graag uw sanitair in Antwerpen of de Kempen laten onderhouden of plaatsen door ons bedrijf? Heeft u bijvoorbeeld nood aan onderhoud aan uw mazoutinstallatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden, service en voordelen. U bereikt ons via +32 0473 27 25 25 en info@holemans-group.be.