Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Sanitair herstellen Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Sanitair herstellen Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Sanitair herstellen in Antwerpen

Wilt u uw sanitair laten herstellen in regio Antwerpen en de Kempen? Doe dan een beroep op ons bedrijf uit Brecht. Op het vlak van sanitaire voorzieningen kunnen zich altijd complicaties voordoen. Denkt u maar aan een kraan die lekt, een waterleiding die is afgetakeld of een douchekop die niet naar behoren werkt. Dergelijke problemen vereisen een snelle én professionele aanpak en daar staat HOLEMANS GROUP in Brecht voor.

Badkamer
Sanitair

Uw sanitair herstellen in Antwerpen en de Kempen van A tot Z

Uw sanitair herstellen in Antwerpen en de Kempen vraagt meer werk en inzicht dan u op het eerste zicht misschien denkt. Niet alleen moet er een grondige analyse worden gemaakt van het probleem, ook is het belangrijk om met het juiste gereedschap en op de juiste manier te werken. Bij HOLEMANS GROUP in Brecht bent u zeker van uitgebreide service voor, tijdens en na de herstelwerkzaamheden. Op die manier wordt u bij elke stap van het herstelproces begeleid en kunt u nog méér van uw nieuwe sanitaire comfort genieten! Als sanitairbedrijf uit regio Antwerpen zorgen we ervoor dat het herstellen telkens nauwkeurig, correct en efficiënt verloopt.

Schakel een professional in

Wilt u uw sanitair in Antwerpen of de Kempen laten herstellen door ons bedrijf? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be. Heeft u ook interesse in een van onze andere diensten? Ons bedrijf heeft een brede expertise en kan bijvoorbeeld ook uw ventilatie onderhouden, vloerverwarming plaatsen, of uw verwarmingsinstallatie herstellen.

Service

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.