Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba
hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Home » Vloerverwarming Antwerpen

Sanitair herstellen Antwerpen

Zonder sanitaire voorzieningen heeft u geen wooncomfort, en dat maakt uw sanitair laten herstellen in Antwerpen door een gespecialiseerd bedrijf de moeite waard. Op het vlak van sanitaire voorzieningen kunnen zich altijd complicaties voordoen. Denkt u maar aan een kraan die lekt, een waterleiding die is afgetakeld of een douchekop die niet naar behoren werkt. Dergelijke problemen vereisen een snelle én professionele aanpak en daar staat HOLEMANS GROUP in Brecht voor.

Holemans Group - vloer verwarming
Holemans Group - verwarming

Uw sanitair herstellen in Antwerpen van A tot Z

Uw sanitair herstellen in Antwerpen vraagt meer werk en inzicht dan u op het eerste zicht misschien denkt. Niet alleen moet er een grondige analyse worden gemaakt van het probleem, ook is het belangrijk om met het juiste gereedschap en op de juiste manier te werken. Bij HOLEMANS GROUP in Brecht bent u zeker van uitgebreide service voor, tijdens en na de herstelwerkzaamheden. Op die manier wordt u bij elke stap van het herstelproces begeleid en kunt u nog méér van uw nieuwe sanitaire comfort genieten!

Laat uw sanitair herstellen door een professional

Zou u graag wat meer informatie krijgen over het herstellen van uw sanitair in Antwerpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

Andere bekeken ook:

Ventilatie onderhouden Antwerpen | Sanitairbedrijf Antwerpen | Verwarmingsinstallatie herstellen Antwerpen

Holemans Group - verwarming

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.