Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Sanitairbedrijf Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Sanitairbedrijf Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Sanitairbedrijf in Antwerpen

Ons sanitairbedrijf is actief in de Kempen en Antwerpen en zorgt ervoor dat al uw essentiële voorzieningen perfect functioneren. Elk project wordt door HOLEMANS GROUP in Brecht met de grootste zorg opgepakt. Waarmee kunnen wij u nu zoal helpen? We vertellen u graag meer.

Sanitair
Badkamer

Het takenpakket van ons sanitairbedrijf in regio Antwerpen en de Kempen

Als sanitairbedrijf brengen wij uw woon- of werkruimte in Antwerpen of de Kempen helemaal in orde met de juiste sanitaire voorzieningen. Ons bedrijf is bedreven in verschillende sanitaire werkzaamheden: van het afstellen van kranen in de badkamer tot het herstellen van kapotte waterleidingen, het onderhouden van toiletten en meer. Ook het installeren van sanitair regelen wij voor u. Dergelijk werk vereist heel wat kennis, inzicht én het juiste gereedschap. HOLEMANS GROUP in Brecht beschikt als sanitairbedrijf in regio Antwerpen en de Kempen over al deze zaken. Op die manier weet u zeker dat de sanitaire voorzieningen van uw woning of bedrijf naar behoren werken.

Profiteer van onze complete service

Nog een goede reden om op ons gespecialiseerde sanitairbedrijf in regio de Kempen en Antwerpen te vertrouwen, is dat u zeker bent van uitstekende service. Ook na het installeren van uw kranen, waterleidingen of toilet zorgen wij voor de nodige na-service, zodat alles in goede staat blijft.  Ons bedrijf is bovendien meer dan enkel een sanitairbedrijf in regio Antwerpen en de Kempen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een totaaloplossing voor airconditioning.

Service
Bouwkundig

Vertrouw op een professional

Wilt u de mogelijkheden en voordelen van HOLEMANS GROUP ontdekken? Voor meer informatie over ons sanitairbedrijf in Antwerpen en de Kempen of over onze andere diensten neemt u vrijblijvend contact op. Bel ons op het nummer +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.