Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba
hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Home » Vloerverwarming Antwerpen

Sanitairbedrijf Antwerpen

De sanitaire voorzieningen in uw woning of werkplaats zijn essentieel – en een sanitairbedrijf in Antwerpen of de Kempen zorgt dat deze optimaal functioneren. Een professional kan verschillende onderhoudswerken, herstellingen en installaties voor u uitvoeren. Elk project wordt door HOLEMANS GROUP in Brecht met de grootste zorg opgepakt. Waarmee kunnen wij u nu zoal helpen? We vertellen u graag meer.

Holemans Group - vloer verwarming
Holemans Group - verwarming

Het takenpakket van ons sanitairbedrijf in regio Antwerpen en de Kempen

Als u in Antwerpen of de Kempen woont of werkt, dan is een sanitairbedrijf precies wat u nodig heeft om uw woon- of werkruimte op sanitair vlak in orde te krijgen. Als professional in sanitair zijn we bedreven in verschillende werkzaamheden: van het afstellen van kranen in de badkamer tot het herstellen van kapotte waterleidingen, het onderhouden van toiletten en meer. Dergelijk werk vereist heel wat kennis, inzicht én het juiste gereedschap. HOLEMANS GROUP in Brecht beschikt als sanitairbedrijf in regio Antwerpen en de Kempen over al deze zaken. Op die manier weet u zeker dat de sanitaire voorzieningen van uw woning of bedrijf naar behoren werken.

Profiteer van onze complete service

Nog een goede reden om op ons gespecialiseerde sanitairbedrijf in regio de Kempen en Antwerpen te vertrouwen, is dat u zeker bent van uitstekende service. Ook na het installeren van uw kranen, waterleidingen of toilet zorgen voor de nodige herstellingen en onderhoud, zodat uw sanitair in goede staat blijft.

Wenst u graag meer info of meteen een afspraak, contacteer ons dan vandaag nog voor een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Holemans Group - verwarming
Holemans Group - verwarming

Vertrouw op een professional

Wilt u de mogelijkheden en voordelen van HOLEMANS GROUP ontdekken? Neem dan voor meer informatie over ons sanitairbedrijf in Antwerpen en de Kempen vrijblijvend contact op. Bel ons op +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

Anderen bekeken ook:

Sanitair plaatsen Antwerpen | Sanitair Antwerpen | Sanitair onderhouden Antwerpen

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.