Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Totaaloplossing airconditioning Kempen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Totaaloplossing airconditioning Kempen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Totaaloplossing voor airconditioning in de Kempen

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor airconditioning in regio de Kempen? Dan zit u op de goede plek bij HOLEMANS GROUP uit Brecht. Wij zijn een specialist in alles wat te maken heeft met HVAC (Heating, Ventilation en Air Conditioning) en zorgen telkens weer voor oplossingen op maat.

Vaillant
Fujitsu

Wij zorgen voor een totaaloplossing wat airconditioning in regio de Kempen betreft

Ons bedrijf biedt u een totaaloplossing aan voor airconditioning in de Kempen en omgeving. Wat betekent dat juist? Wij voorzien in de eerste plaats het installeren van uw aircosysteem. Daarvoor werken onze installateurs enkel met de beste merken met de zuinigste energielabels. Na de plaatsing stopt onze service echter niet. U kunt namelijk ook terecht bij HOLEMANS GROUP voor het onderhoud van en voor herstellingen aan uw airco. Wij garanderen u niet enkel de beste kwaliteit van systemen, maar ook topservice wat nazorg betreft!

Geniet van onze totaaloplossing

Bent u overtuigd van het gemak van onze totaaloplossing voor airconditioning in regio de Kempen? Wenst u liever nog wat meer informatie over wat ons bedrijf voor u kan betekenen? Contacteer ons door te bellen naar het nummer +32 0473 27 25 25, door een e-mail te sturen naar info@holemans-group.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag op gepaste wijze verder!

Verwarming

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.