Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Airco installateurs Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Airco installateurs Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Een airco dankzij onze installateurs uit regio Antwerpen

Een airco laat u eenvoudig plaatsen door onze ervaren installateurs uit regio Antwerpen. HOLEMANS GROUP uit Brecht is een specialist als het aankomt op het installeren, onderhouden en herstellen van allerlei voorzieningen als airconditioning, verwarmingsinstallaties en zelfs zwembaden. Bij ons rekent u voor eender welke dienst op topservice.

Vaillant
Fujitsu

Een zuinige airco laat u plaatsen door onze installateurs uit regio Antwerpen

Als installateurs van airco in Antwerpen en omstreken werken we enkel met de beste merken, zoals Daikin, Fujitsu en Vaillant en met de gunstigste energielabels die er op de markt zijn. Zo geniet u van een frisse woon- of werkomgeving zonder een hoge energiefactuur. Dankzij ons milieubewustzijn blijft u nog jaren voor op de regelgeving omtrent aircosystemen. Indien u uw airco laat plaatsen door onze installateurs uit regio Antwerpen, geniet u van een totaaloplossing. Zo nemen wij ook het onderhoud en eventuele herstellingen voor onze rekening.

Contacteer ons en bekijk onze andere diensten

Wilt u de plaatsing van uw airco in Antwerpen overlaten aan onze installateurs? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals het plaatsen van een zwembad? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Brecht! Dat kan door te bellen naar het nummer +32 0473 27 25 25 of door een e-mail te sturen naar info@holemans-group.be.

Verwarming

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.