Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Airco plaatsen Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Airco plaatsen Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Airco plaatsen in Antwerpen

Wilt u een airco laten plaatsen in regio Antwerpen? Dan kunt u terecht bij HOLEMANS GROUP uit Brecht. Wij zijn actief in regio Antwerpen en de Kempen en zorgen bij het plaatsen van airconditioning telkens voor een topservice op maat. Lees meer over hoe het plaatsen van een koeling in regio Antwerpen verloopt

Vaillant
Fujitsu

Een airco plaatsen in Antwerpen door een HVAC-specialist

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van alles wat te maken heeft met HVAC, wat verwijst naar verwarming (Heating), ventilatie (Ventilation) en airconditioning, in regio Antwerpen en de Kempen. Indien u onze airco-installateurs inschakelt voor het plaatsen van uw koeling of airco in Antwerpen, geniet u van een totaaloplossing. Zo werken we enkel met de beste, energiezuinige merken als Daikin, Fujitsu en Vaillant en bepalen we in samenspraak met de klant welke airco we het best plaatsen in uw woning in regio Antwerpen. Onze service stopt echter niet na het plaatsen van uw koeling of airconditioning in Antwerpen en de Kempen. Wij verzorgen namelijk ook het onderhoud en voeren herstellingen uit wanneer nodig.

Onze andere diensten als HVAC-specialist

Als HVAC-specialist doen we ook nog andere zaken dan het plaatsen van een airco of koeling in regio Antwerpen. Wilt u bijvoorbeeld uw centrale verwarming laten plaatsen of onderhouden? Of moet uw mazoutketel hersteld worden? Ook voor deze zaken en nog veel meer rekent u op HOLEMANS GROUP uit Brecht.

Verwarming
Totaalprojecten

Laat uw airconditioning plaatsen door ons bedrijf uit de Kempen

Wilt u uw koeling of airco laten plaatsen in regio Antwerpen door ons bedrijf? Of wenst u meer informatie over het plaatsen van airconditioning in de Kempen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het nummer +32 0473 27 25 25 of een e-mail te sturen naar info@holemans-group.be. Wij voorzien u graag van de nodige informatie of oplossingen op maat.

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.