Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba
hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Home » Vloerverwarming Antwerpen

Centrale verwarming Antwerpen

Centrale verwarming bij u in Antwerpen of de Kempen laat u plaatsen door een specialist. HOLEMANS GROUP in Brecht is dé specialist die dit graag voor u oppakt. Als u van een aangenaam woonklimaat in huis wilt genieten, dan is centrale verwarming een onmisbare luxe. Centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woning op gelijkmatige manier op temperatuur komt én blijft. Het resultaat? U geniet in elk seizoen van een heerlijk binnenklimaat, waardoor wonen zoveel aangenamer wordt. Natuurlijk wilt u dat uw centrale verwarming op de juiste manier wordt geïnstalleerd en daarvoor is een professionele aanpak essentieel. Wat kunt u nu verwachten van onze service? Daar vertellen we u graag meer over.

Holemans Group - vloer verwarming
Holemans Group - verwarming

Laat uw centrale verwarming in Antwerpen plaatsen door een échte specialist

Een kwalitatieve service is essentieel als u het beste uit uw centrale verwarming in Antwerpen wilt halen. Als ervaren professional begeleiden we u bij de zoektocht naar de beste verwarmingsinstallatie voor uw woning en die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren én budget. Op die manier bent u zeker dat u de best mogelijke keuze maakt. Daarnaast geniet u ook van een uitstekende service én na-service bij HOLEMANS GROUP in Brecht. Wilt u centrale verwarming laten plaatsen in Antwerpen of de Kempen of wilt u deze laten herstellen en onderhouden? Wij helpen u graag! U wordt altijd bijgestaan door een professional die weet wat er moet gebeuren om uw centrale verwarming in topconditie te brengen én te houden.

Centrale verwarming doet méér dan alleen uw huis verwarmen

Wanneer u door ons een centrale verwarming laat plaatsen in de Kempen of Antwerpen, bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Een kwalitatieve service garandeert niet enkel dat uw woning altijd aangenaam aanvoelt, maar ook dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over onderhoud en herstellingen. Dat maakt wonen nog zoveel aangenamer.

Holemans Group - verwarming
Holemans Group - verwarming

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het laten plaatsen van centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +32 0473 27 25 25 of info@holemans-group.be.

Anderen bekeken ook:

Herstelling centrale verwarming Antwerpen | Installateur centrale verwarming Antwerpen | Vloerverwarming Antwerpen

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.