Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Vloerverwarming Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Vloerverwarming Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Vloerverwarming Antwerpen

Vloerverwarming laten leggen in Antwerpen of de Kempen is méér dan gewoon het verwarmen van uw woning. Als u van een heerlijk binnenklimaat wilt genieten, dan is professioneel gelegde vloerverwarming belangrijk. Maar vloerverwarming van HOLEMANS GROUP in Brecht gaat verder dan dat. Dankzij de beste kwaliteit en duurzaamheid bent u zeker van een systeem dat uw woning comfortabel en gezellig houdt, op elk moment van de dag. Wat maakt het leggen van vloerverwarming bij u in Antwerpen of de Kempen nu precies zo de moeite waard en waarom zou u op de service van een professional moeten vertrouwen? Wij vertellen u graag meer!

Vloerverwarming
Verwarming

Wat houdt het leggen van vloerverwarming bij u in Antwerpen of de Kempen precies in?

Vloerverwarming laten leggen in Antwerpen of de Kempen; daarvoor is hoe dan ook een professionele aanpak nodig. Wij zijn niet enkel bedreven in het installeren van de verwarming, maar kunnen deze ook herstellen en onderhouden. Op die manier bent u zeker dat uw vloerverwarming altijd in goede conditie is. Daarnaast krijgt u bij het leggen van vloerverwarming in Antwerpen of de Kempen ook de garantie van een kwalitatieve na-service. Zo hoeft u zich over het werk geen zorgen te maken en kunt u genieten van de heerlijke atmosfeer die het laten leggen van vloerverwarming in Antwerpen teweegbrengt. Ten slotte kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten verwarmingsinstallaties. Welke optie voor u het best is, kan bepaald worden op basis van uw voorkeur, de mogelijkheden en uw budget!

De voordelen van kwalitatieve vloerverwarming

Vloerverwarming laten leggen in Antwerpen of de Kempen brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo kost deze manier van verwarmen erg weinig, waardoor u zonder hoge stookkosten toch een goede kamertemperatuur heeft. Het systeem fungeert immers op een watertemperatuur van slechts 45°C, waardoor er minder energie nodig is dan bij een radiator of convector. Daarnaast legt HOLEMANS GROUP in Brecht de buizen voor de vloerverwarming op een gelijke afstand van elkaar onder de vloer. Het voordeel? Een perfecte gebalanceerde temperatuurverdeling, met een optimaal wooncomfort als resultaat!Naast het plaatsen en onderhouden van centrale verwarming kunnen we indien nodig uiteraard ook herstellingen uitvoeren. Ook indien u een installatie hebt laten plaatsen door een andere firma kunnen we deze herstellen en onderhouden.

 

Wenst u graag meer info of meteen een afspraak, contacteer ons dan vandaag nog voor een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Warmtepomp
Verwarming

Creëer een heerlijke woonomgeving met vloerverwarming

Neem voor meer informatie over het laten leggen van vloerverwarming bij u in Antwerpen of de Kempen contact met ons op. Doet dit u telefonisch via +32 0473 27 25 25 of door een e-mail te sturen naar info@holemans-group.be.

Anderen bekeken ook:

Centrale verwarming Antwerpen | Herstelling centrale verwarming Antwerpen | Installateur centrale verwarming Antwerpen

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.