Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Installateur centrale verwarming Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Installateur centrale verwarming Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Installateur van centrale verwarming in Antwerpen

Dankzij een goede installateur voor de centrale verwarming bij uw pand in Antwerpen of de Kempen van ons gespecialiseerd bedrijf geniet u van écht wooncomfort. Niet alleen is het belangrijk om centrale verwarming te hebben die goed werkt, ook moet deze op een veilige en duurzame manier geïnstalleerd worden. Dat is waar onze installateur van centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen u bij helpt.

Vloerverwarming
Verwarming

Een professionele installateur voor uw centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen

Een aangenaam binnenklimaat is belangrijk om u écht goed te voelen in huis of de werkplaats. Er zijn echter nog andere belangrijke redenen om de plaatsing van uw verwarming door HOLEMANS GROUP in Brecht te laten doen. Zo gebeurt het werk altijd volgens de laatste normen en regels, waardoor uw verwarming langer meegaat. Ook is het gebruik van de verwarming op die manier veilig. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor advies om de beste verwarming te kiezen. Wilt u centrale verwarming op aardgas, stookolie of mazout? Elk van deze opties hebben andere voordelen en nadelen. Dankzij de kennis van onze installateur van uw centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen weet u waar u aan toe bent.

Profiteer van een complete service

Naast de installatie nemen onze specialisten ook het onderhoud en de herstellingen van centrale uw verwarming op zich. U bent zeker van goede service en na-service, waardoor u nog meer van uw verwarming geniet. We zijn bovendien niet enkel een installateur van centrale verwarming in Antwerpen of in de Kempen, maar plaatsen ook vloerverwarming. Daarnaast zijn we ook een specialist in het herstellen van sanitair.

Warmtepomp
Verwarming

Bespreek uw wensen

Wilt u een installateur laten langskomen bij u in Antwerpen of de Kempen voor het plaatsen van een centrale verwarming? Of heeft u ook interesse in van onze andere diensten, bijvoorbeeld het plaatsen van airco? Neem dan contact met ons op en bespreek uw wensen. U bereikt ons via +32 0473 27 25 25 en info@holemans-group.be.

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.