Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Condenserende mazoutketel - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Condenserende mazoutketel

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Condenserende mazoutketel

Met een condenserende mazoutketel zorgt u voor een goede verwarming van uw woning of werkplaats, wat essentieel is om verschillende redenen. Niet alleen geniet u dankzij goede verwarming van een beter binnenklimaat, ook is het risico op vocht- en andere problemen dankzij een professionele installatie veel kleiner. Steeds meer mensen kiezen voor een condenserende mazoutketel vanwege de vele voordelen van zo’n installatie.

Verwarming
Verwarming

Extra zuinig en duurzaam verwarmen met een condenserende mazoutketel

Bij een gewone verwarmingsketel wordt er water opgewarmd om de temperatuur in de woning op peil te houden. Een condenserende mazoutketel van HOLEMANS GROUP in Brecht gaat echter nog een stapje verder en gebruikt condensatiewarmte om water voor te verwarmen. Dat gebeurt nog voor het water met de brander van de ketel in contact komt. Wat is het resultaat? Het opwarmen van uw water gaat een stuk sneller, waardoor er minder energie nodig is om de temperatuur op peil te houden. Met andere woorden: verwarmen met een dergelijke mazoutketel staat dus gelijk aan kiezen voor duurzaamheid. Heeft u al een condenserende mazoutketel en moet uw installatie hersteld worden? Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over de condenserende mazoutketel en de service van HOLEMANS GROUP uit Brecht? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten bijvoorbeeld in verband met sanitair? Ook wanneer u bijvoorbeeld een gespecialiseerd ventilatiebedrijf zoekt, zijn wij uw partner. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat doet u telefonisch via +32 0473 27 25 25 of per e-mail via info@holemans-group.be.

Service

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.