Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Ventilatiebedrijf Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Ventilatiebedrijf Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Ventilatiebedrijf in Antwerpen

Ons ventilatiebedrijf is actief in Antwerpen en de Kempen en zorgt voor ventilatieoplossingen op maat. Vaak wordt ventilatie gezien als een detail bij de inrichting van de woning, maar ons bedrijf in bewijst het tegendeel. Zonder goede verluchting is wonen of werken niet enkel een stuk minder aangenaam, het is ook slecht voor de gezondheid. HOLEMANS GROUP in Brecht kan u als professioneel ventilatiebedrijf in regio Antwerpen en de Kempen helpen met een installatie die tot in de puntjes perfect is. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor herstellingen, onderhoud en advies.

Fujitsu
Vaillant

Begeleiding van A tot Z door ons ventilatiebedrijf in regio Antwerpen en de Kempen

Nog een goede reden om op ons professionele ventilatiebedrijf in Antwerpen en de Kempen te vertrouwen, is dat u kunt rekenen op een totaalaanpak, waarbij u bij elke stap wordt geholpen. Welk ventilatiesysteem heeft u nodig voor uw voorkeur, woonomgeving en budget? Waarmee houdt u het best rekening als u het systeem laat onderhouden of herstellen? En hoe zit het met de prijs? Dergelijke vragen verdienen een uitgebreid en duidelijk antwoord. Ons ventilatiebedrijf kan u die geven. Dankzij de jarenlange ervaring van HOLEMANS GROUP uit Brecht, kennis van zaken en het juiste gereedschap vormen de installatie, het onderhoud of het herstellen van uw ventilatiesysteem geen enkel probleem.

Profiteer van gedegen advies

Hoe meer u zelf weet over de beste ventilatiesystemen, of het nu gaat om een mechanische installatie of een systeem met sensoren, hoe beter u kunt kiezen. Daarbij helpt het advies van ons ventilatiebedrijf in de Kempen en Antwerpen u om de beste beslissing te maken in verband met onderhoud en herstellingen.

Verwarming
Sanitair

Vertrouw op ons professionele ventilatiebedrijf

Neem voor meer informatie over ons ventilatiebedrijf in regio Antwerpen en de Kempen telefonisch contact met ons op via +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be. Wij helpen u graag verder! Ook voor andere diensten zoals het installeren van centrale verwarming staan wij voor u klaar.

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.