Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Ventilatie herstellen Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Ventilatie herstellen Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Ventilatie herstellen Antwerpen

Uw ventilatie laten herstellen in Antwerpen is een belangrijke maatregel als u merkt dat het leef- of werkklimaat in huis of uw bedrijf vermindert door een slechte ventilatie. Optimale verluchting zorgt er niet enkel voor dat u gemakkelijker kunt ademen en functioneren binnenshuis. Ook voegt het toe aan de gezondheid van de ruimte, aangezien virussen en bacteriën beter worden afgevoerd. Uw ventilatie herstellen in Antwerpen is dus erg belangrijk en u laat dit het best zo snel mogelijk doen door een gespecialiseerd bedrijf, zoals HOLEMANS GROUP in Brecht.

Fujitsu
Verwarming

Wat houdt uw ventilatie herstellen in Antwerpen precies in?

Afhankelijk van welk ventilatiesysteem u in de woning of uw bedrijf heeft, zal een andere aanpak van toepassing zijn. HOLEMANS GROUP in Brecht gaat op zoek naar mogelijke defecten in de werking van de ventilatie. Veel systemen zijn mechanisch en problemen hebben in dat geval een vanzelfsprekende oorzaak. Als het gaat om een systeem met sensoren kan er een digitaal defect zijn, waardoor de ventilatie niet langer goed werkt. Wij zijn thuis in verschillende soorten ventilatiesystemen en bieden daarbij complete service en na-service.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het herstellen van uw ventilatie in Antwerpen, neemt u contact met ons op. Wij geven u graag deskundig advies. Bel ons op +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

Anderen bekeken ook:

Ventilatiebedrijf Antwerpen | Ventilatiesysteem herstellen Antwerpen | Sanitair onderhouden Antwerpen

Service

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.