Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Ventilatiesysteem herstellen Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Ventilatiesysteem herstellen Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Ventilatiesysteem herstellen in Antwerpen

Een beschadigd of verouderd ventilatiesysteem laten herstellen in Antwerpen kan bij HOLEMANS GROUP uit Brecht. Wij zorgen binnen de kortste keren terug voor een gezond én aangenaam binnenklimaat. Een ventilatiesysteem herstellen bij u in Antwerpen is geen eenvoudige opdracht. Er is dan ook vakkennis, inzicht en ervaring voor nodig om het werk tot een goed einde te brengen. Hier schakelt u ons bedrijf voor in!

Fujitsu
Vaillant

Een kapot ventilatiesysteem herstellen in Antwerpen

Voor onze professional in Antwerpen schade aan uw ventilatiesysteem kan herstellen, is het natuurlijk belangrijk dat er een analyse wordt gemaakt van het probleem. Gaat het om een mechanisch defect of is er een probleem met een sensor of een ander onderdeel? Hoe dan ook vinden wij altijd snel de oorzaak van het probleem of de schade. Daarna wordt het probleem efficiënt opgelost door middel van het nodige gereedschap en technische kennis. Wat is het resultaat? U geniet snel weer van een goede verluchting in de woning of werkplaats! Wilt u in de toekomst vermijden dat uw systeem hersteld moet worden? Laat het onderhouden van uw ventilatie dan aan ons over!

Laat uw ventilatiesysteem herstellen door een ervaren professional

Wilt u ook uw ventilatiesysteem laten herstellen bij uw pand in Antwerpen? Dan staat HOLEMANS GROUP in Brecht voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons via +32 0473 27 25 25 en info@holemans-group.be. Ook voor andere diensten zoals het plaatsen van een aircosysteem of een condenserende mazoutketel kunt u bij ons terecht.

Verwarming

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.