Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Ventilatie onderhouden Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Ventilatie onderhouden Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Ventilatie onderhouden in Antwerpen

Wilt u uw ventilatie laten onderhouden in Antwerpen door een professionele partij? HOLEMANS GROUP in Brecht maakt frisse en schone lucht en aangename temperaturen weer vanzelfsprekend. Het onderhoud van uw ventilatiesysteem thuis of op de zaak is een essentiële stap naar optimaal wooncomfort. Niet alleen heeft u zo een aangenamer binnenklimaat, ook is het risico op bacteriën en virussen in de binnenlucht een stuk kleiner. Dat draagt dan weer bij aan uw gezondheid. Wij kunnen u als geen ander helpen bij het onderhouden van uw ventilatie in Antwerpen. Wat omvat het takenpakket en de service precies? Op deze vraag vindt u hier een antwoord.

Fujitsu
Vaillant

Uw ventilatie op professionele wijze laten onderhouden in Antwerpen

Wat is het grootste voordeel wanneer u een beroep doet op HOLEMANS GROUP in Brecht? U wordt op deskundige wijze geholpen bij het onderhoud van elk type ventilatiesysteem. Of u nu een mechanische ventilatie heeft, een systeem met sensoren of een andere installatie, ons ventilatiebedrijf weet wat er moet gebeuren om de installatie in topvorm te houden. Daarbij geniet u van complete service en na-service, zodat ook het verdere onderhoud goed geregeld is. Gaat er toch iets stuk? Dan komen wij uw ventilatiesysteem herstellen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over het laten onderhouden van uw ventilatie in Antwerpen en de andere mogelijkheden, zoals het plaatsen van een mazoutinstallatie bij ons professioneel bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +32 0473 27 25 25 of een e-mail te sturen naar info@holemans-group.be.

Service

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.