Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Mazoutinstallatie Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Mazoutinstallatie Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Mazoutinstallatie in Antwerpen

Indien u een mazoutinstallatie laat plaatsen in Antwerpen door ons bedrijf, geniet u binnen de kortste keren van een aangenaam leefklimaat. HOLEMANS GROUP in Brecht helpt u om de beste mazoutinstallatie te vinden voor uw situatie, voorkeur en budget. Waarom is het laten plaatsen van een mazoutinstallatie bij u in Antwerpen nu precies de moeite waard en wat kunt u verwachten van onze service? Deze vragen beantwoorden we graag voor u.

Verwarming
Verwarming

De beste mazoutinstallatie laten plaatsen in Antwerpen voor elke woning of werkplaats

Mazout is een van de bekendste methodes voor het verwarmen van zowel woningen als werkplaatsen. De voordelen zijn talrijk. Bij HOLEMANS GROUP in Brecht vindt u hoe dan ook de beste installatie voor uw situatie. Van traditionele installaties met stookolie tot unieke en visueel aantrekkelijke wandmodellen; het is allemaal mogelijk. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor een mazoutketel met standaardwerking, ofwel een condenserende mazoutketel. Beide bieden hun voordelen, maar deze laatste is toch een stukje zuiniger. Dankzij gedegen advies vindt u binnen de kortste keren precies de mazoutinstallatie in Antwerpen die wilt laten plaatsen – en dat komt uw klimaat natuurlijk alleen maar ten goede. Heeft u een mazoutinstallatie laten plaatsen in Antwerpen? Dan kunt u ons steeds inschakelen voor het onderhoud aan uw installatie.

Geniet van de beste mazoutinstallatie voor een aangenaam leefklimaat

Wilt u graag wat meer informatie ontvangen over het laten plaatsen van een professionele mazoutinstallatie in Antwerpen? Of bent u op zoek naar een specialist in sanitair? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

Mazouketel

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.