Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Mazoutinstallatie onderhouden Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Mazoutinstallatie onderhouden Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Mazoutinstallatie onderhouden Antwerpen

Uw mazoutinstallatie onderhouden in Antwerpen is essentieel als u uw woning of pand aangenaam wilt houden. Een betrouwbare mazoutinstallatie is onmisbaar voor een optimaal leefklimaat – maar u bent enkel zeker van een goede werking als dit systeem regelmatig wordt onderhouden. Dat is waar HOLEMANS GROUP in Brecht u bij helpt.

Mazouketel
Verwarming

De voordelen van uw mazoutinstallatie laten onderhouden in Antwerpen

Als u in Antwerpen woont of daar een bedrijf heeft, dan is het de moeite waard om op HOLEMANS GROUP in Brecht te vertrouwen voor het onderhoud van uw mazoutinstallatie. Door deze regelmatig te laten controleren en onderhouden, voorkomt u dat kleine problemen groot worden. Zo bespaart u op de kosten, aangezien de levensduur van uw installatie verbetert en u dus niet om de haverklap een nieuw systeem moet kopen. Ook draagt uw mazoutinstallatie zo bij aan een gezond en aangenaam leefklimaat. Bij ons als professional kunt u terecht voor onderhoud aan verschillende soorten mazoutinstallaties, van traditionele systemen tot condenserende installaties. Daarbij krijgt u altijd een complete service, gedegen advies en een uitstekende na-service!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag wat meer te weten komen over het onderhouden van uw mazoutinstallatie in Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 0473 27 25 25 of info@holemans-group.be en laat u op professionele wijze adviseren en begeleiden.

Anderen bekeken ook:

Verwarmingsinstallatie herstellen Antwerpen | Mazoutinstallatie Antwerpen | Mazoutinstallatie herstellen Antwerpen

Service

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.