Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Mazoutinstallatie herstellen Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Mazoutinstallatie herstellen Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Mazoutinstallatie herstellen Antwerpen

Bij een defect is het belangrijk om uw mazoutinstallatie te laten herstellen bij u in Antwerpen. Als uw verwarming niet meer naar behoren werkt, dan is het essentieel dat u daar zo snel mogelijk iets aan laat doen. Daarom staat HOLEMANS GROUP in Brecht voor u klaar. De mogelijke oorzaken van een ondermaatse werking zijn erg divers: veroudering, schade aan de binnenzijde van de ketel of een ander soort defect. Wij garanderen dat problemen snel worden opgelost, zodat het leefklimaat in uw woning of werkplaats goed blijft.

Mazouketel
Verwarming

Uw mazoutinstallatie op een professionele manier laten herstellen in Antwerpen

Een mazoutinstallatie is een goede vorm van verwarming in woningen en werkplaatsen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er zich nooit problemen voordoen. Als specialist weten wij precies wat er moet gebeuren als uw mazoutinstallatie niet meer werkt, warmte verliest of er zich een ander probleem voordoet. Een snelle aanpak is in dergelijke gevallen belangrijk. HOLEMANS GROUP in Brecht levert een complete service en na-service en is bedreven in het herstellen van elk soort mazoutinstallatie in Antwerpen.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor meer informatie over het laten herstellen van uw mazoutinstallatie in Antwerpen, kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel ons op +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

 

Anderen bekeken ook:

Mazoutinstallatie Antwerpen | Sanitair onderhouden Antwerpen | Ventilatie herstellen Antwerpen

Service

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.