Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Verwarmingsinstallatie herstellen Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Verwarmingsinstallatie herstellen Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Verwarmingsinstallatie herstellen Antwerpen

Uw defecte of kapotte verwarmingsinstallatie herstellen in Antwerpen is het eerste wat u moet doen als u merkt dat de verwarming niet meer naar behoren werkt. U wilt ongetwijfeld van een optimaal wooncomfort blijven genieten. Gelukkig kan HOLEMANS GROUP in Brecht u als geen ander helpen bij het herstellen van elk soort verwarmingsinstallatie.

Verwarming
Verwarming

Elk soort verwarmingsinstallatie herstellen in Antwerpen en omgeving

Doet uw warmtepomp het niet meer en wilt u deze zo snel mogelijk laten herstellen? Misschien merkt u wel dat de vloerverwarming in uw huis het laat afweten? Dergelijke problemen vragen om een snelle oplossing. Uw verwarmingsinstallatie laten herstellen is iets dat we graag doen. Afhankelijk van het type systeem, of het werkt op mazout of gas en nog meer factoren, zal een andere aanpak nodig zijn. HOLEMANS GROUP in Brecht weet echter wat er moet gebeuren om uw verwarmingsinstallatie te herstellen in Antwerpen.

Profiteer van onze voordelen

Laat u het werk door een professional doen, dan wordt uw woning of werkplaats weer optimaal verwarmd. Daarbij bespaart u geld op de lange termijn doordat het systeem efficiënter werkt. De aanschaf van een nieuw systeem is dan voorlopig niet nodig.

Vloerverwarming
Service

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het herstellen van uw verwarmingsinstallatie in Antwerpen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

Anderen bekeken ook:

Verwarmingsinstallaties Antwerpen | Ventilatie onderhouden Antwerpen | Sanitair herstellen Antwerpen

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.