Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Ventilatiesysteem Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Ventilatiesysteem Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Ventilatiesysteem in Antwerpen

Wilt u een goed ventilatiesysteem laten plaatsen in Antwerpen? Dan is HOLEMANS GROUP in Brecht u graag van dienst. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen en herstellen van en adviseren over ventilatie voor klanten in Antwerpen. Woont u in Antwerpen of omgeving en heeft u behoefte aan een betrouwbaar ventilatiesysteem dat ongezonde lucht goed afvoert en verse lucht aanvoert? Dan vertrouwt u op onze professionals!

Fujitsu
Sanitair

Een nieuw ventilatiesysteem laten plaatsen in Antwerpen: wat zijn de mogelijkheden?

Natuurlijk wilt u niet zomaar een ventilatie laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand. Eerst en vooral is het belangrijk dat u weet welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen ze bieden. Bij HOLEMANS GROUP in Brecht vindt u verschillende opties: van mechanische ventilatiesystemen tot speciale systemen met sensoren. Ook krijgt u bij elke optie uitgebreid advies en informatie. Op die manier weet u wat u kunt verwachten wanneer u uw nieuwe ventilatie laat plaatsen door ons bedrijf uit de provincie Antwerpen.

Profiteer van professionele service

Nog een goede reden om een nieuw ventilatiesysteem in Antwerpen te laten plaatsen door ons bedrijf, is dat u kunt rekenen op professioneel onderhoud en herstellingen, zodat het systeem altijd in goede conditie blijft. Ook geniet u altijd van complete na-service. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de werking of duurzaamheid van het ventilatiesysteem. Een nieuw ventilatiesysteem plaatsen in Antwerpen biedt kortom niets dan voordelen.

 

Bekijk onze andere diensten

Als airco-installateurs specialiseren we ons in alles wat met HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) te maken heeft. Dat wil zeggen dat wij ook heel wat andere diensten aanbieden naast het plaatsen van ventilatie in Antwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld ons bedrijf inschakelen voor herstellingen aan uw centrale verwarming.

Vaillant
Service

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij het laten plaatsen van een ventilatiesysteem door ons ventilatiebedrijf in Antwerpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be. Wij staan voor u klaar met service op maat, zowel voor het plaatsen, als voor het herstellen of onderhouden van uw ventilatie in Antwerpen.

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.