Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba
hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Home » Vloerverwarming Antwerpen

Ventilatiesysteem Antwerpen

Als u een goed ventilatiesysteem in Antwerpen zoekt, is HOLEMANS GROUP in Brecht u graag van dienst. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen en herstellen van en adviseren over het geschikte ventilatiesysteem voor klanten in Antwerpen. Woont u in Antwerpen of omgeving en heeft u behoefte aan een betrouwbaar ventilatiesysteem dat ongezonde lucht goed afvoert en verse lucht aanvoert? Dan vertrouwt u op onze professionals!

Holemans Group - vloer verwarming
Holemans Group - verwarming

Nieuw ventilatiesysteem laten plaatsen in Antwerpen: wat zijn de mogelijkheden?

Natuurlijk wilt u niet zomaar een ventilatiesysteem laten installeren in uw woning of bedrijfspand. Eerst en vooral is het belangrijk dat u weet welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen ze bieden. Bij HOLEMANS GROUP in Brecht vindt u verschillende opties: van mechanische ventilatiesystemen tot speciale systemen met sensoren. Ook krijgt u bij elke optie uitgebreid advies en informatie. Op die manier weet u wat u kunt verwachten van uw nieuwe ventilatiesysteem.

Profiteer van professionele service

Nog een goede reden om een nieuw ventilatiesysteem in Antwerpen te laten plaatsen door ons bedrijf, is dat u kunt rekenen op professioneel onderhoud en herstellingen, zodat het systeem altijd in goede conditie blijft. Ook geniet u altijd van complete na-service, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de werking of duurzaamheid van het ventilatiesysteem. Een nieuw ventilatiesysteem plaatsen in Antwerpen biedt kortom niets dan voordelen.

Holemans Group - verwarming
Holemans Group - verwarming

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij het laten plaatsen van een ventilatiesysteem in Antwerpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

Anderen bekeken ook:

Verwarmingsinstallaties Antwerpen | Mazoutinstallatie herstellen Antwerpen | Ventilatie plaatsen Antwerpen

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.