Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Herstelling centrale verwarming Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Herstelling centrale verwarming Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Herstelling centrale verwarming Antwerpen

Wilt u een herstelling van uw centrale verwarming in Antwerpen de Kempen op de juiste manier laten uitvoeren? Dan is de ingreep van een professional essentieel! De centrale verwarming is een belangrijk onderdeel van elke woning en garandeert een optimaal leefklimaat. Enkel als u vertrouwt op de aanpak van een échte specialist, zoals HOLEMANS GROUP in Brecht, bent u zeker dat uw verwarming naar behoren blijft werken. Maar wat is nu de meerwaarde van het laten herstellen van uw centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen door onze professionals? Wij vertellen u graag meer!

Vloerverwarming
Verwarming

Een professionele herstelling van uw centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen

De centrale verwarming heeft één primair nut: het leefklimaat van uw woning of werkplaats op peil houden. Klinkt logisch, maar een goede verwarming is belangrijker dan dat. Zo zorgt het herstellen van uw centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen ervoor dat uw binnenklimaat in elk seizoen optimaal blijft. Dit maakt het niet enkel aangenamer om te wonen en te werken, maar het draagt ook bij aan de gezondheid van de bewoners of gebruikers. Daarnaast is het herstellen van uw centrale verwarming in de Kempen of Antwerpen een belangrijke stap als u geld wilt besparen. Hoe beter de conditie van uw centrale verwarming, hoe langer deze mee zal gaan. Ook kunt u dankzij een herstelling van de centrale verwarming bij u in de Kempen of Antwerpen ernstige problemen voorkomen op de lange termijn. Een klein defect of kapot onderdeel is meestal geen bedreiging voor de werking van de verwarming. Meteen een oplossing zoeken is echter wel aangeraden om ervoor te zorgen dat uw verwarming goed blijft werken.

De juiste herstelling voor elk soort verwarming

Nog een goede reden om op HOLEMANS GROUP in Brecht te vertrouwen voor het herstellen van uw centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen, is dat u wordt geholpen bij elk soort verwarming, oud of nieuw. Dankzij een uitgebreide kennis, ervaring en inzicht weten wij als professional precies wat er moet gebeuren om uw verwarming weer in orde te maken.

Verwarming
Warmtepomp

Contacteer ons voor meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij een herstelling van uw centrale verwarming in Antwerpen of de Kempen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op +32 0473 27 25 25 of stuur een e-mail naar info@holemans-group.be.

 

Anderen bekeken ook:

Ventilatiesysteem Antwerpen | Verwarmingsinstallaties Antwerpen | Sanitairbedrijf Antwerpen

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.