Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Zwembadrenovatie Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Zwembadrenovatie Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Zwembadrenovatie in Antwerpen

Voor een volledige zwembadrenovatie in regio Antwerpen zit u goed bij HOLEMANS GROUP uit Brecht. Wij plaatsen zwembaden die volledig op maat zijn gemaakt van uw wensen. Daarnaast bieden we ook een totaaloplossing aan door ook uw terras en klinkerpaden rond uw zwembad aan te leggen of te renoveren.

Zwembaden
Voorbeeld 7

Onze werkwijze voor zwembadrenovatie in Antwerpen

Heeft u een zwembad maar is het tijd voor iets nieuw? Wij plaatsen een zwembad dat volledig volgens uw wensen is opgesteld. Wenst u een verfijnde afwerking met glasmozaïek of keramiek? Of bent u meer fan van een betonnen afwerking? De keuze ligt bij u! We kunnen bij uw zwembadrenovatie in regio Antwerpen ook een afwerking met over- of onderloop, een skimmer of een waterval plaatsen. Wilt u ook kunnen plonsen wanneer het weer wat tegenvalt? Wij bieden verschillende manieren aan om uw zwembad te verwarmen!

Laat de renovatie aan ons over

Neem vandaag nog contact op met HOLEMANS GROUP uit Brecht voor een zwembadrenovatie op maat in regio Antwerpen. Dat kan door te bellen naar +32 0473 27 25 25 of door een e-mail te sturen naar info@holemans-group.be. Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen en vertellen u graag alles over de mogelijkheden!

Voorbeeld 4

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.