Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /data/sites/web/holemans-groupbe/www/wp-includes/functions.wp-styles.php on line 90
Verwarmd zwembad Antwerpen - Holemans Group
Over Ons

HOLEMANS GROUP wordt bestuurd door Yannick Holemans en zijn partner Britt Verhaegen, een team dat erg op elkaar ingespeeld is. Met het oprichten van HOLEMANS GROUP willen we onze trouwe klanten graag nog steeds van dienst zijn, maar richten we ons ook op grotere en complexere installaties zoals aanbestedingen, scholen en rusthuizen.

U kan steeds vrijblijvend terecht bij ons voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren, airco’s, stuurkasten voor stooklokalen en al uw zwembadrealisaties.

Graag zijn we uw partner voor al uw HVAC en/of zwembadtechnieken.

Overzicht
  • 2021 – heden Holemans Group
  • 2008 – 2021 Holemans Bvba

Verwarmd zwembad Antwerpen

hvac

HVAC-technieken

sanitair

Keuzebegeleiding

zwembaden

Onderhoud en herstellingen

HVAC-technieken

Keuzebegeleiding

Onderhoud en herstellingen

Verwarmd zwembad in Antwerpen

Heeft u interesse in een verwarmd zwembad in regio Antwerpen? Dan kunt u terecht bij HOLEMANS GROUP uit Brecht. Wij werken steeds volgens uw wensen, waardoor het bij ons perfect mogelijk is om uw zwembad volledig te personaliseren. We bieden bovendien verschillende manieren aan om uw zwembad te verwarmen.

Zwembaden
Voorbeeld 7

Verschillende opties voor een verwarmd zwembad in Antwerpen

Wilt u een zwembad laten plaatsen? Dan raden wij ten zeerste aan om te kiezen voor een verwarmd zwembad van onze zaak uit de provincie Antwerpen. De warmte van de zon is namelijk niet genoeg om uw zwembad warm genoeg te krijgen, zeker wanneer u ook buiten het zomerseizoen van uw zwembad wilt genieten. Uw zwembad verwarmen kan bijvoorbeeld met behulp van een warmtepomp, maar ook met een CV-installatie met warmtewisselaar, een externe gasverwarming of zonnepanelen kunt u gemakkelijk uw zwembad verwarmen. Wij adviseren u graag over de manier die het beste bij uw tuin en zwembad past. Heeft u interesse in een volledige zwembadrenovatie? Ook dat regelen wij voor u.

Geniet van uw verwarmd zwembad

Bent u geïnteresseerd in een verwarmd zwembad in regio Antwerpen van HOLEMANS GROUP uit Brecht? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie over de mogelijkheden en voor advies op maat. Dat kan door te bellen naar +32 0473 27 25 25 of door een-email te sturen naar info@holemans-group.be.

Voorbeeld 4

Stuur ons een bericht

Waarmee kunnen wij jullie helpen?

    GDPR: U gaat akkoord door dit formulier in te dienen dat u ons uw gegevens toezendt.